Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdelhamid wydad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Makrami is nu in balbezit. Makrami haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni kan de bal niet met de borst controleren. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdelhamid - wydad 1:0

17e minuut.
Wajih onderschept slim de pass. Wajih geeft de bal voor. Klungelig pakt El Makhloufi de bal. Rashidi verovert de bal door een tackle van achteren. Rashidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdelhamid - wydad 1:1

23e minuut.
Zwiwn rent richting de bal. Ghalib verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalib met een sublieme pass. Wajih is nu in balbezit. Wajih geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
El Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bohoni geeft de bal voor. Ghaouati kopt de bal weg. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
abdelhamid - wydad 1:2

28e minuut.
Fehim is nu in balbezit. Mustafawi probeert naar een medespeler te passen. Ghaouati heeft problemen om de bal te vangen. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdelhamid - wydad 2:2

31e minuut.
El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandour passt de bal zonder na te denken. Ghalib rent richting de bal. Ghalib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdelhamid 59%, wydad 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdelhamid - wydad 2:2

51e minuut.
Mangali is nu in balbezit. Fehim rent richting de bal. Fehim probeert naar een medespeler te passen. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi schiet op doel. Noussair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fehim is nu in balbezit. Khashab onderschept slim de pass. Khashab probeert naar een medespeler te passen. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi draait met de bal, schiet en ... Noussair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Noussair niet meer kan verder spelen. Ben Barek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdelhamid 41%, wydad 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdelhamid - wydad 2:2