Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc tetwanita barçaiona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Doeltrap. Radwani trapt de bal weg van het doel. Nasri kopt de bal weg. Kantari heeft problemen om de bal te vangen. Kantari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tetwanita - barçaiona 1:0

23e minuut.
Boughamni speelt de bal door. Kantari rent richting de bal. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi haalt uit met een fantastische trap. Khaiari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radwani bokst de bal weg.

24e minuut.
Radwani neemt de hoekschop. Nadimi rent richting de bal. Nasri begaat een overtreding. Nasri krijgt een gele kaart. Nadimi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nadimi kan niet meer verder spelen. Habib-Allah komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Kantari rent richting de bal. Kantari passt de bal zonder na te denken. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc tetwanita - barçaiona 1:1

45e minuut.
Kaibous is nu in balbezit. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Karami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boughamni raakt geblesseerd tijdens het duel. Ettayebi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radwani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tetwanita 57%, barçaiona 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc tetwanita - barçaiona 1:1

66e minuut.
Rafiqi passt de bal zonder na te denken. Idrissi is nu in balbezit. Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tetwanita - barçaiona 1:2

69e minuut.
Nasri rent richting de bal. Karami onderschept slim de pass. Karami passt de bal in één keer door. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. Qasemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tetwanita - barçaiona 1:3

80e minuut.
Habib-Allah is nu in balbezit. Habib-Allah passt de bal in één keer door. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jafari de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tetwanita 53%, barçaiona 47%.
fc tetwanita - barçaiona 1:3