Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.FAR marocjf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa passt de bal zonder na te denken. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Atocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nakid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakid met een sublieme pass. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lkasoul passt de bal zonder na te denken. Nakid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakid passt de bal zonder na te denken. Daar is Khalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Musa is nu in balbezit. Musa geeft de bal voor. Thabet kopt de bal weg. Khalfi rent richting de bal. Khalfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lkasoul geeft de bal voor. Nakid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan rent richting de bal. Nakid onderschept slim de pass. Nakid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kassemi geeft een hoge lob. Fakhir kopt de bal weg. Musa probeert de bal aan de voet te houden. Ghalab rent richting de bal. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.FAR - marocjf 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.FAR 55%, marocjf 45%.
AS.FAR - marocjf 0:1

49e minuut.
Ghassan speelt de bal door. Fakhir heeft problemen om de bal te vangen. Fakhir speelt de bal door. Ghalab rent richting de bal. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi begaat een overtreding. Atocha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atocha met een snel genomen vrije trap. Ghassan kopt de bal weg. Bahri is nu in balbezit. Nakid rent richting de bal. Nakid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fakhir geeft de bal voor. El Kinani rent richting de bal. El Kinani passt de bal zonder na te denken. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
El Gharib trapt de bal weg van het doel. Nakid probeert naar een medespeler te passen. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS.FAR - marocjf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.FAR 43%, marocjf 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS.FAR - marocjf 1:1