Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigiteam safi-safi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
El Bouhouni is nu in balbezit. Najdi onderschept slim de pass. Najdi passt de bal met de wreef. Amrabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouhssine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fihraoui rent richting de bal. Fihraoui geeft een lange en hoge pass. Khouribgi heeft problemen om de bal te vangen. El Makhloufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hafidi is nu in balbezit. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - safi-safi 0:1

25e minuut.
Amrabat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maradona-Lmaghrib de bal. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hamdaoui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fekih met de inworp. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap. Hajiwi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fakhr-al-din verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhr-al-din met een sublieme pass. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi draait met de bal, schiet en ... El Makhloufi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - safi-safi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigiteam 68%, safi-safi 32%.
Gigiteam - safi-safi 0:2

61e minuut.
Ghalab geeft een hoge lob. Nakid is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maradona-Lmaghrib. Maradona-Lmaghrib krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Fekih probeert naar een medespeler te passen. Fadlaoui geeft een hoge lob. Tazi is nu in balbezit. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fihraoui is nu in balbezit. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ghalab ... Strafschop! Hafidi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fihraoui neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - safi-safi 0:3

85e minuut.
Fihraoui is nu in balbezit. Hafidi is nu in balbezit. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Fihraoui rent richting de bal. Fihraoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ghalab geeft de bal voor. Fadlaoui kopt de bal weg. El Bouhouni geeft de bal voor. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi draait met de bal, schiet en ... El Makhloufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigiteam 69%, safi-safi 31%.
Gigiteam - safi-safi 0:3