Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigiteam abdo123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Askari is nu in balbezit. Askari passt de bal met de wreef. Roussi is nu in balbezit. Roussi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - abdo123 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigiteam 50%, abdo123 50%.
Gigiteam - abdo123 0:1

52e minuut.
Karami rent richting de bal. Karami met een sublieme pass. Klungelig pakt Roussi de bal. Roussi draait met de bal, schiet en ... El Makhloufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - abdo123 0:2

56e minuut.
Bargdich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziadi met een snelle inworp. Maradona-Lmaghrib kan de bal niet met de borst controleren. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fekih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekih geeft een lange en hoge pass. Askari kan de bal niet met de borst controleren. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - abdo123 1:2

71e minuut.
Karami kopt de bal weg. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib met een sublieme pass. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Najdi heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Najdi. Najdi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Amrabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat schiet op doel. Atocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigiteam 52%, abdo123 48%.
Gigiteam - abdo123 1:2