Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barçaiona AS.FAR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kantari rent richting de bal. Nakid onderschept slim de pass. Nakid probeert naar een medespeler te passen. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Atocha kopt de bal weg. Nakid speelt de bal door. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakid rent richting de bal. Nakid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barakat speelt de bal door. Kantari heeft problemen om de bal te vangen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari onderschept slim de pass. Kantari geeft een hoge lob. Musa bokst de bal weg.

15e minuut.
Idrissi rent richting de bal. Nakid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakid passt de bal zonder na te denken. Khalfi rent richting de bal. Khalfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfi draait met de bal, schiet en ... Adoua verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zitouni neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaiona 58%, AS.FAR 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barçaiona - AS.FAR 0:0

52e minuut.
Nakid met een sublieme pass. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi begaat een overtreding. Idrissi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Khaiari is nu in balbezit. Khaiari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nakid de bal. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nahimi met een snelle inworp. Musa rent richting de bal. Musa passt de bal in één keer door. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Barakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakat passt de bal zonder na te denken. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barçaiona - AS.FAR 1:0

82e minuut.
Zayd speelt de bal door. Kantari rent richting de bal. Atocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atocha krijgt een gele kaart. Kantari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kantari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nakid passt de bal in één keer door. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami maakt een afschuwelijke overtreding. Karami is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Khalfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musa met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaiona 56%, AS.FAR 44%.
barçaiona - AS.FAR 1:0