Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdo123 safi-safi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni geeft de bal voor. Chadli rent richting de bal. Hafidi onderschept slim de pass. Hafidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - safi-safi 0:1

28e minuut.
Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Daar is Ouhssine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi draait met de bal, schiet en ... Atocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ouhssine kopt de bal weg. Hafidi rent richting de bal. Hafidi haalt uit met een fantastische trap. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo123 62%, safi-safi 38%.
abdo123 - safi-safi 0:1

51e minuut.
Karami geeft de bal voor. Khayri rent richting de bal. Khayri met een sublieme pass. Roussi rent richting de bal. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharja verovert de bal door een tackle van achteren. Kharja met een sublieme pass. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdo123 - safi-safi 1:1

66e minuut.
Askari is nu in balbezit. Askari met een sublieme pass. Roussi heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maradona-Lmaghrib zal de hoekschop nemen. Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi draait met de bal, schiet en ... Atocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo123 39%, safi-safi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdo123 - safi-safi 1:1