Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REDA CLUB Gigiteam
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bargdich is nu in balbezit. Ibrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine is nu in balbezit. Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kantari passt de bal zonder na te denken. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Bargdich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bargdich naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Klungelig pakt Maradona-Lmaghrib de bal. Jomaoui is nu in balbezit. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 1:0

23e minuut.
Najdi speelt de bal door. Jomaoui rent richting de bal. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel. El Makhloufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 2:0

30e minuut.
Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. Houmssi kopt de bal weg. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami heeft problemen om de bal te vangen. Karami schiet op doel. Na een snelle pass probeert El-Kasabi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 34%, Gigiteam 66%.
REDA CLUB - Gigiteam 2:1

56e minuut.
Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib speelt de bal door. Benmbark bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami onderschept slim de pass. Karami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghalab de bal onder controle te krijgen. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui rent richting de bal. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 3:1

61e minuut.
Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Ibrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Maradona-Lmaghrib zijn tegenspeler op de grond. Maradona-Lmaghrib krijgt een gele kaart. Ibrahimi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ibrahimi kan niet meer verder spelen. Chamakh komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fihraoui met de inworp. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Fekih rent richting de bal. Fekih haalt uit met een fantastische trap. Badra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benmbark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 3:2

66e minuut.
Chamakh rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib speelt de bal door. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 4:2

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Tazi de bal onder controle te krijgen. Fihraoui speelt de bal door. Houmssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami verovert de bal door een tackle van achteren. Karami draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - Gigiteam 4:3

87e minuut.
Klungelig pakt Houmssi de bal. Jomaoui rent richting de bal. Najdi begaat een overtreding. Jomaoui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chamakh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. El Makhloufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 50%, Gigiteam 50%.
REDA CLUB - Gigiteam 4:3