Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marocjf safi-safi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kassemi passt de bal zonder na te denken. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni speelt de bal door. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fadlaoui rent richting de bal. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami passt de bal zonder na te denken. Hafidi is nu in balbezit. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ghalab passt de bal zonder na te denken. Reis rent richting de bal. Kassemi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kassemi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Reis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reis met een snel genomen vrije trap. Essaaidi rent richting de bal. Hafidi onderschept slim de pass. Hafidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ghalab passt de bal met de wreef. Ouhssine rent richting de bal. Met opzet legt Fakhir zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fakhir moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fakhir schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 46%, safi-safi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marocjf - safi-safi 0:0

53e minuut.
Reis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bahri de bal onder controle te krijgen. Ghandouri rent richting de bal. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bahri is nu in balbezit. Bahri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Assaidi de bal onder controle te krijgen. Assaidi passt de bal zonder na te denken. Daar is Hamdaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ouhssine geeft de bal voor. Fihraoui heeft problemen om de bal te vangen. Dradeni is nu in balbezit. Fihraoui is nu in balbezit. Fihraoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ghalab verovert de bal door een tackle van achteren. El Bouhouni is nu in balbezit. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab draait met de bal, schiet en ... Hajiwi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - safi-safi 1:0

88e minuut.
Reis speelt de bal door. Ghassan heeft problemen om de bal te vangen. Fihraoui begaat een overtreding. Ghassan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ghassan kan niet meer verder spelen. Fadil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 58%, safi-safi 42%.
marocjf - safi-safi 1:0