Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc tetwanita REDA CLUB
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ibrahimi met een sublieme pass. Radwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwani passt de bal met de wreef. Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Badra trapt de bal weg van het doel. Fahmi kopt de bal weg. Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi onderschept slim de pass. Ettayebi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Nasri geeft een hoge lob. El-Kasabi rent richting de bal. Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Radwani passt de bal in één keer door. Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi passt de bal in één keer door. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi probeert naar een medespeler te passen. El-Kasabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Badra probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Kantari met een sublieme pass. Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tetwanita 41%, REDA CLUB 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc tetwanita - REDA CLUB 0:0

48e minuut.
Boughamni geeft de bal voor. El Ahmadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boughamni. Boughamni krijgt een gele kaart. El Ahmadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El Ahmadi kan niet meer verder spelen. Bakri komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ibrahimi kopt de bal weg. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui haalt uit met een fantastische trap. Macharaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bakri geeft een hoge lob. Kantari kopt de bal weg. Macharaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine draait met de bal, schiet en ... Qasemi bokst de bal weg.

69e minuut.
Kalali rent richting de bal. Kalali geeft de bal voor. Jomaoui rent richting de bal. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Fahmi geeft een hoge lob. Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Nasri probeert naar een medespeler te passen. Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tetwanita - REDA CLUB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tetwanita 66%, REDA CLUB 34%.
fc tetwanita - REDA CLUB 1:0