Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REDA CLUB fc tetwanita
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Houmssi speelt de bal door. Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari passt de bal zonder na te denken. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kalali heeft problemen om de bal te vangen. Kantari speelt de bal door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macharaoui de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kalali verovert de bal door een tackle van achteren. Kalali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fahmi de bal. Haddadi is nu in balbezit. Haddadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Haddadi onderschept slim de pass. Haddadi speelt de bal door. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel. Qasemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - fc tetwanita 1:0

17e minuut.
Ibrahimi kopt de bal weg. Rafiqi is nu in balbezit. Ouhssine onderschept slim de pass. Ouhssine schiet op doel. Qasemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - fc tetwanita 2:0

24e minuut.
Houmssi verovert de bal door een tackle van achteren. Houmssi geeft een lange en hoge pass. Jafari is nu in balbezit. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel. Qasemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - fc tetwanita 3:0

26e minuut.
Haddadi met een sublieme pass. Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Haddadi begaat een overtreding. Nasri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nasri kan niet meer verder spelen. Hamadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 32%, fc tetwanita 68%.
REDA CLUB - fc tetwanita 3:0

66e minuut.
Ibrahimi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jafari de bal onder controle te krijgen. Jafari probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Qasemi met een harde bal richting middenveld. Houmssi kopt de bal weg. Kalali rent richting de bal. Ouhssine onderschept slim de pass. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. Qasemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - fc tetwanita 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 45%, fc tetwanita 55%.
REDA CLUB - fc tetwanita 4:0