Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barçaiona abdo123
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Nadimi met een snelle inworp. Karami is nu in balbezit. Karami speelt de bal door. Hanzali rent richting de bal. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Askari verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib passt de bal met de wreef. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Muatazz kopt de bal weg. Khaiari speelt de bal door. Daar is Karami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Askari is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat verovert de bal door een tackle van achteren. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Nadimi met een snelle inworp. Kantari rent richting de bal. Kantari speelt de bal door. Barakat is nu in balbezit. Barakat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hanzali verovert de bal door een tackle van achteren. Barakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakat speelt de bal door. Kantari is nu in balbezit. Kantari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Adoua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khayri met de inworp. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaiona 48%, abdo123 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barçaiona - abdo123 0:0

52e minuut.
Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari haalt uit met een fantastische trap. Barakat kopt de bal weg. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Chadli geeft de bal voor. Muatazz rent richting de bal. Khaiari begaat een overtreding. Muatazz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Reis met een snelle inworp. Nadimi rent richting de bal. Nadimi passt de bal met de wreef. Reis geeft een lange en hoge pass. Daar is Khayrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Askari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idrissi rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Shaloufa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karami met de inworp. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaiona 48%, abdo123 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barçaiona - abdo123 0:0