Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marocjf Gigiteam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Thabet geeft de bal voor. Inworp. Fihraoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib schiet op doel. El Bohoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Karami probeert de bal met de borst te controleren. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Karami de bal. Karami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dradeni controleert de bal met de borst. Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karami de bal. Karami schiet op doel. El Bohoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Khouribgi geeft een hoge lob. Inworp. Makrami met de inworp. Kassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Khouribgi met een harde bal richting middenveld. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Thabet is nu in balbezit. Karami verovert de bal door een tackle van achteren. Karami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 47%, Gigiteam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marocjf - Gigiteam 0:0

52e minuut.
Maradona-Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Jafari speelt de bal door. Ghalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi rent richting de bal. Kassemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
El Makhloufi trapt de bal weg. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Bargdich rent richting de bal. Kassemi onderschept slim de pass. Kassemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - Gigiteam 1:0

72e minuut.
Jafari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khouribgi de bal. El Makhloufi met een sublieme pass. Karami rent richting de bal. Karami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kassemi onderschept slim de pass. Kassemi passt de bal met de wreef. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - Gigiteam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 45%, Gigiteam 55%.
marocjf - Gigiteam 2:0