Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REDA CLUB marocjf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Haddadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Houmssi de bal. Houmssi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ouhssine de bal. Ouhssine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dradeni passt de bal zonder na te denken. Fakhir rent richting de bal. Fakhir met een sublieme pass. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ibrahimi heeft problemen om de bal te vangen. Kassemi rent richting de bal. Kassemi passt de bal in één keer door. Ghalab rent richting de bal. Ghalab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 49%, marocjf 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REDA CLUB - marocjf 0:0

48e minuut.
Houmssi rent richting de bal. Kassemi onderschept slim de pass. Kassemi passt de bal met de wreef. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - marocjf 0:1

50e minuut.
Makrami passt de bal in één keer door. Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafari onderschept slim de pass. Kassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt El-Kasabi de bal. Badra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Dradeni is nu in balbezit. Houmssi onderschept slim de pass. Houmssi passt de bal in één keer door. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. El Bohoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ouhssine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Bohoni komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ibrahimi rent richting de bal. Kassemi verovert de bal door een tackle van achteren. Kassemi speelt de bal door. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ibrahimi geeft de bal voor. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri probeert naar een medespeler te passen. El Bohoni rent richting de bal. El Bohoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ghandouri is nu in balbezit. El Bohoni onderschept slim de pass. Klungelig pakt El Bohoni de bal. El Bohoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REDA CLUB - marocjf 1:1

84e minuut.
Haddadi is nu in balbezit. Haddadi passt de bal in één keer door. El Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bohoni schiet op doel. Ghandouri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - marocjf 2:1

85e minuut.
Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haddadi raakt geblesseerd tijdens het duel. Houmssi met een snel genomen vrije trap. Essaaidi heeft problemen om de bal te vangen. El Bohoni is nu in balbezit. El Bohoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 51%, marocjf 49%.
REDA CLUB - marocjf 2:1