Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marocjf REDA CLUB
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Fakhir verovert de bal door een tackle van achteren. Kassemi is nu in balbezit. Kassemi speelt de bal door. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - REDA CLUB 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El Bohoni trapt de bal weg van het doel. Makrami kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghalab de bal. Ghalab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ibrahimi kopt de bal weg. Klungelig pakt Haddadi de bal. Haddadi passt de bal in één keer door. El Bohoni rent richting de bal. El Bohoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
El Ahmadi is nu in balbezit. Makrami onderschept slim de pass. Kassemi met een sublieme pass. Ghalab rent richting de bal. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhir onderschept slim de pass. Fakhir passt de bal zonder na te denken. Kassemi rent richting de bal. Kassemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kassemi kopt de bal weg. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi probeert naar een medespeler te passen. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marocjf - REDA CLUB 1:1

26e minuut.
Essaaidi probeert naar een medespeler te passen. Houmssi speelt de bal door. Essaaidi is nu in balbezit. El Bohoni onderschept slim de pass. El Bohoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Benmbark geeft een lange en hoge pass. Dradeni kopt de bal weg. El Ahmadi heeft problemen om de bal te vangen. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 51%, REDA CLUB 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marocjf - REDA CLUB 1:1

67e minuut.
Houmssi heeft problemen om de bal te vangen. Kassemi is nu in balbezit. Kassemi passt de bal zonder na te denken. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ghassan is nu in balbezit. Bahri rent richting de bal. Ibrahimi rent richting de bal. Bahri verovert de bal door een tackle van achteren. Bahri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Houmssi passt de bal in één keer door. Ghandouri is nu in balbezit. El Bohoni onderschept slim de pass. El Bohoni haalt uit met een fantastische trap. El Bohoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - REDA CLUB 1:2

76e minuut.
Ibrahimi onderschept slim de pass. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri probeert naar een medespeler te passen. Ghalab rent richting de bal. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
El Bohoni trapt de bal weg. Houmssi kopt de bal weg. Bahri controleert de bal met de borst. El Bohoni is nu in balbezit. El Bohoni haalt uit met een fantastische trap. El Bohoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haddadi zal de hoekschop nemen. Kantari kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Houmssi heeft problemen om de bal te vangen. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi passt de bal zonder na te denken. El Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bohoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - REDA CLUB 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 55%, REDA CLUB 45%.
marocjf - REDA CLUB 1:3