Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barçaiona safi-safi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Shaloufa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Karami verovert de bal door een tackle van achteren. Kantari is nu in balbezit. Kantari probeert naar een medespeler te passen. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barçaiona - safi-safi 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Barakat de bal. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barakat. Barakat krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fadlaoui raakt geblesseerd tijdens het duel. El Bouhouni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khaiari rent richting de bal. Khaiari geeft een hoge lob. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib draait met de bal, schiet en ... Radwani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis met een sublieme pass. Nakid is nu in balbezit. Hanzali verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barçaiona - safi-safi 2:0

32e minuut.
Ouhssine kopt de bal weg. Klungelig pakt Hafidi de bal. Khaiari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Khaiari moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khaiari schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Nadimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantari rent richting de bal. Reis begaat een overtreding. Reis krijgt een gele kaart. Kantari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karami wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fihraoui is nu in balbezit. Karami verovert de bal door een tackle van achteren. Karami passt de bal met de wreef. Kantari is nu in balbezit. Kantari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaiona 42%, safi-safi 58%.
barçaiona - safi-safi 2:0

61e minuut.
Reis met een snelle inworp. Karami speelt de bal door. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui haalt uit met een fantastische trap. Radwani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Radwani met een harde bal richting middenveld. Barakat is nu in balbezit. Barakat passt de bal zonder na te denken. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barçaiona - safi-safi 3:0

70e minuut.
Fihraoui rent richting de bal. Karami verovert de bal door een tackle van achteren. Karami probeert naar een medespeler te passen. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nakid verovert de bal door een tackle van achteren. Kantari onderschept slim de pass. Kantari probeert naar een medespeler te passen. Hanzali rent richting de bal. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. Hajiwi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Fadlaoui passt de bal met de wreef. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni passt de bal zonder na te denken. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barçaiona - safi-safi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaiona 45%, safi-safi 55%.
barçaiona - safi-safi 3:1