Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigiteam fc tetwanita
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Nasri probeert naar een medespeler te passen. Radwani rent richting de bal. Fekih tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fekih krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Najdi is nu in balbezit. Ettayebi onderschept slim de pass. Ettayebi passt de bal in één keer door. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi schiet op doel. El Makhloufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ettayebi rent richting de bal. Najdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayebi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - fc tetwanita 0:1

37e minuut.
Macharaoui geeft de bal voor. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tazi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Fahmi kopt de bal weg. Boughamni rent richting de bal. Boughamni passt de bal in één keer door. Hamdi rent richting de bal. Hamdi schiet op doel. El Makhloufi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigiteam - fc tetwanita 0:2

43e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Bargdich is nu in balbezit. Met opzet legt Nasri zijn tegenspeler op de grond. Bargdich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigiteam 71%, fc tetwanita 29%.
Gigiteam - fc tetwanita 0:2

66e minuut.
Rafiqi geeft een hoge lob. Bargdich probeert naar een medespeler te passen. Fahmi rent richting de bal. Karami rent richting de bal. Karami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Karami is nu in balbezit. Karami haalt uit met een fantastische trap. Jafari probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fekih neemt de hoekschop. Qasemi bokst de bal weg.

87e minuut.
Radwani passt de bal in één keer door. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Fahmi maakt een afschuwelijke overtreding. Fahmi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigiteam 46%, fc tetwanita 54%.
Gigiteam - fc tetwanita 0:2