Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REDA CLUB AS.FAR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Atocha geeft de bal voor. Inworp. Houmssi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantari rent richting de bal. Kantari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bohoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - AS.FAR 1:0

10e minuut.
Houmssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Houmssi met een sublieme pass. Nakid met een sublieme pass. Daar is Khalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ibrahimi onderschept slim de pass. Ibrahimi passt de bal met de wreef. Haddadi rent richting de bal. El Bohoni rent richting de bal. El Bohoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Musa trapt de bal weg van het doel. Nakid rent richting de bal. Nakid passt de bal met de wreef. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Houmssi kopt de bal weg. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lkasoul begaat een overtreding. Haddadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Nahimi speelt de bal door. Nakid is nu in balbezit. Nakid passt de bal met de wreef. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nakid geeft een hoge lob. El-Kasabi rent richting de bal. El-Kasabi speelt de bal door. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REDA CLUB - AS.FAR 1:1

42e minuut.
Lkasoul is nu in balbezit. Lkasoul geeft de bal voor. El Ahmadi kopt de bal weg. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 50%, AS.FAR 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REDA CLUB - AS.FAR 1:1

52e minuut.
Daar is Fakhr-al-din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakhr-al-din speelt de bal door. El-Kasabi heeft problemen om de bal te vangen. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Bohoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Haddadi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Khalfi de bal. Benmbark rent richting de bal. Nakid rent richting de bal. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi schiet op doel. Badra bokst de bal weg.

87e minuut.
Nakid onderschept slim de pass. Nakid speelt de bal door. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - AS.FAR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 57%, AS.FAR 43%.
REDA CLUB - AS.FAR 1:2