Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marocjf abdo123
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.9 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Essaaidi met een harde bal richting middenveld. Khouribgi kopt de bal weg. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Muatazz haalt uit met een fantastische trap. Essaaidi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khayri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Muatazz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - abdo123 0:1

24e minuut.
Khouribgi passt de bal met de wreef. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari met een sublieme pass. Muatazz rent richting de bal. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - abdo123 0:2

36e minuut.
Ghassan rent richting de bal. Khouribgi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandouri speelt de bal door. Klungelig pakt Khouribgi de bal. Khouribgi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El Bohoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 67%, abdo123 33%.
marocjf - abdo123 0:2

52e minuut.
Askari probeert naar een medespeler te passen. Kharja is nu in balbezit. Dradeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dradeni krijgt een gele kaart. Kharja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Chadli geeft de bal voor. Muatazz rent richting de bal. Bahri onderschept slim de pass. Khouribgi onderschept slim de pass. Khouribgi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chadli onderschept slim de pass. Ghalab verovert de bal door een tackle van achteren. Kassemi rent richting de bal. Ghalab is nu in balbezit. Ghalab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Khayri rent richting de bal. Khayri geeft de bal voor. Askari heeft problemen om de bal te vangen. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marocjf - abdo123 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marocjf 57%, abdo123 43%.
marocjf - abdo123 0:3