Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdo123 marocjf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.3
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Makrami verovert de bal door een tackle van achteren. Makrami passt de bal met de wreef. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kharja rent richting de bal. Makrami onderschept slim de pass. Makrami speelt de bal door. Kassemi is nu in balbezit. Kassemi haalt uit met een fantastische trap. Atocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - marocjf 0:1

31e minuut.
Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari onderschept slim de pass. Askari passt de bal zonder na te denken. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bahri onderschept slim de pass. Kharja verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib met een sublieme pass. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz haalt uit met een fantastische trap. El Bohoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdo123 - marocjf 1:1

43e minuut.
Askari passt de bal met de wreef. Wahib is nu in balbezit. Met opzet legt Ghassan zijn tegenspeler op de grond. Ghassan krijgt een gele kaart. Wahib raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wahib kan niet meer verder spelen. El-Talhaoui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo123 52%, marocjf 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdo123 - marocjf 1:1

58e minuut.
Bahri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghalab de bal. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalab verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dradeni rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib passt de bal zonder na te denken. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tibi geeft de bal voor. Daar is Kharja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalab draait met de bal, schiet en ... Atocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - marocjf 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo123 45%, marocjf 55%.
abdo123 - marocjf 1:2