Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safi-safi fc tetwanita
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Fahmi heeft problemen om de bal te vangen. Fahmi passt de bal in één keer door. Hamdi rent richting de bal. Hamdi draait met de bal, schiet en ... Hajiwi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safi-safi - fc tetwanita 0:1

23e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui verovert de bal door een tackle van achteren. Fihraoui passt de bal zonder na te denken. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rafiqi is nu in balbezit. Hafidi begaat een overtreding. Rafiqi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hamdaoui de bal. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safi-safi - fc tetwanita 0:2

35e minuut.
Daar is Radwani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakid rent richting de bal. Radwani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Radwani de bal. Radwani geeft de bal voor. Hajiwi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nasri speelt de bal door. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi passt de bal met de wreef. Hamdi rent richting de bal. Hamdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
safi-safi - fc tetwanita 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safi-safi 54%, fc tetwanita 46%.
safi-safi - fc tetwanita 0:3

51e minuut.
Fahmi geeft een lange en hoge pass. Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Boughamni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boughamni krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Reis geeft een hoge lob. Rafiqi rent richting de bal. Hafidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hafidi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safi-safi 61%, fc tetwanita 39%.
safi-safi - fc tetwanita 0:3