Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lotfi yoçi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hashimi verovert de bal door een tackle van achteren. Hashimi geeft een lange en hoge pass. Alaoui probeert de bal aan de voet te houden. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lotfi - yoçi 0:1

9e minuut.
Nasri rent richting de bal. Nasri met een sublieme pass. Alaoui is nu in balbezit. Askri rent richting de bal. Askri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri met een sublieme pass. Klungelig pakt Zwiwn de bal. Zwiwn draait met de bal, schiet en ... Ghaouati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lotfi - yoçi 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Sabri de bal. Sharif is nu in balbezit. Sabri onderschept slim de pass. Sabri draait met de bal, schiet en ... Ghaouati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lotfi - yoçi 2:1

24e minuut.
Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Sabri passt de bal in één keer door. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn schiet op doel. Ghaouati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lotfi - yoçi 3:1

37e minuut.
Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri verovert de bal door een tackle van achteren. Askri met een sublieme pass. Daar is Nizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lotfi - yoçi 3:2

45e minuut.
Nizari is nu in balbezit. Qasimi verovert de bal door een tackle van achteren. Qasimi met een sublieme pass. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn haalt uit met een fantastische trap. Ghaouati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lotfi 48%, yoçi 52%.
lotfi - yoçi 3:2

77e minuut.
Askri is nu in balbezit. Askri passt de bal in één keer door. Alaoui rent richting de bal. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghandour speelt de bal door. Sharif heeft problemen om de bal te vangen. Sharif probeert naar een medespeler te passen. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lotfi - yoçi 3:3

88e minuut.
El-Jarmouni kopt de bal weg. Sabir geeft een hoge lob. Nasri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizari is nu in balbezit. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Alaoui rent richting de bal. Alaoui geeft een lange en hoge pass. Sabri kopt de bal weg. Zwiwn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwiwn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lotfi 53%, yoçi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lotfi - yoçi 3:3