Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YASSIR CLUB younss
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Rafiqi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kharja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kalali kan de bal niet met de borst controleren. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalali zijn tegenspeler op de grond. Kalali krijgt een gele kaart. Essaaidi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Essaaidi kan niet meer verder spelen. Fakhri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 65%, younss 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YASSIR CLUB - younss 0:0

47e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Kalali verovert de bal door een tackle van achteren. Kalali passt de bal in één keer door. Askari is nu in balbezit. Askari schiet op doel. Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Nisawi rent richting de bal. Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui geeft een lange en hoge pass. Askari is nu in balbezit. Askari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YASSIR CLUB - younss 0:1

51e minuut.
Jomaoui kopt de bal weg. Fakhri probeert de bal aan de voet te houden. Rozini probeert naar een medespeler te passen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din passt de bal met de wreef. Rafiqi met een sublieme pass. Askari is nu in balbezit. Askari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fakhir met een snelle inworp. Daar is Fakhri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamali maakt een afschuwelijke overtreding. Jamali is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Khouribgi trapt de bal weg. Fakhri kopt de bal weg. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YASSIR CLUB - younss 1:1

85e minuut.
Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui met een sublieme pass. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. Khouribgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YASSIR CLUB - younss 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 55%, younss 45%.
YASSIR CLUB - younss 2:1