Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadim-simo yoçi
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Nadimi onderschept slim de pass. Nadimi geeft de bal voor. Rahmani kopt de bal weg. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Ghaouati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadim-simo - yoçi 1:0

14e minuut.
Rahmani probeert de bal aan de voet te houden. Sharif speelt de bal door. Nizari is nu in balbezit. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lkasoul probeert naar een medespeler te passen. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni passt de bal met de wreef. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Askri met een sublieme pass. Boughamni rent richting de bal. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel. El-Talbi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nadim-simo - yoçi 1:1

37e minuut.
El-Talbi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talbi geeft de bal voor. Ghalab probeert naar een medespeler te passen. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghaouati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Suleiman passt de bal in één keer door. Askri is nu in balbezit. Askri geeft de bal voor. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bargdich is nu in balbezit. Bargdich passt de bal in één keer door. Boughamni rent richting de bal. Boughamni geeft de bal voor. Mahimar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hashimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Ghaouati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadim-simo 39%, yoçi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadim-simo - yoçi 1:1

48e minuut.
Askri is nu in balbezit. Fakhir rent richting de bal. Askri onderschept slim de pass. Askri schiet op doel. Na een snelle pass probeert El-Talbi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El-Jarmouni zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fakhir rent richting de bal. Nizari verovert de bal door een tackle van achteren. Nizari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nadim-simo - yoçi 1:2

50e minuut.
Rahmani rent richting de bal. Askri verovert de bal door een tackle van achteren. Askri passt de bal met de wreef. Nizari rent richting de bal. Nizari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boughamni speelt de bal door. Rahmani is nu in balbezit. Sharif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sharif krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Nadimi is nu in balbezit. Nadimi geeft de bal voor. Inworp. El-Jarmouni met een snelle inworp. Askri geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Hashimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusufi verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadim-simo 41%, yoçi 59%.
nadim-simo - yoçi 1:2