Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadim-simo YASSIR CLUB
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Yusufi rent richting de bal. Yusufi passt de bal zonder na te denken. Fakhir speelt de bal door. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Essaaidi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yusufi de bal. Yusufi met een sublieme pass. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rozini passt de bal met de wreef. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhir begaat een overtreding. Fakhr-al-din raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozini komt bij de bal en schiet. Hajiwi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hajiwi niet meer kan verder spelen. Jaidi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalab verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalab speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadim-simo 32%, YASSIR CLUB 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadim-simo - YASSIR CLUB 0:0

54e minuut.
Daar is Majady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahmani rent richting de bal. Majady schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Majady is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Ghalab geeft de bal voor. Boudaoud speelt de bal door. Boughamni kopt de bal weg. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boudaoud met een sublieme pass. Yusufi kopt de bal weg. Essaaidi probeert de bal met de borst te controleren. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich schiet op doel. Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nadim-simo - YASSIR CLUB 1:0

71e minuut.
Lahnichi heeft problemen om de bal te vangen. Khayrat kopt de bal weg. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel. Boudaoud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadim-simo - YASSIR CLUB 2:0

74e minuut.
Klungelig pakt Khayrat de bal. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaaidi met een sublieme pass. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ghalab kopt de bal weg. El-Jarmouni is nu in balbezit. El-Jarmouni geeft de bal voor. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Essaaidi de bal. Yusufi rent richting de bal. Yusufi passt de bal in één keer door. Rahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmani schiet op doel. Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Essaaidi is nu in balbezit. Essaaidi geeft een lange en hoge pass. Rida is nu in balbezit. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadim-simo 45%, YASSIR CLUB 55%.
nadim-simo - YASSIR CLUB 2:0