Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoçi mmmmm
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Boudaoud geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Talhaoui met de inworp. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Naji passt de bal zonder na te denken. Askri rent richting de bal. Askri met een sublieme pass. Nizari is nu in balbezit. Nizari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
El-Talhaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Askri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Noussair de bal. El-Jarmouni rent richting de bal. El-Jarmouni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri is nu in balbezit. Askri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Majidi met een harde bal richting middenveld. Abarhoun kopt de bal weg. Jamali is nu in balbezit. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Musa speelt de bal door. Ibrahimi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suleiman. Suleiman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 49%, mmmmm 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yoçi - mmmmm 0:0

50e minuut.
Noussair kopt de bal weg. Abarhoun rent richting de bal. Sabir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabir krijgt een gele kaart.

57e minuut.
El-Jarmouni met de inworp. Jaidi is nu in balbezit. Askri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaidi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaidi kan niet meer verder spelen. Macharaoui komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hashimi onderschept slim de pass. Hashimi geeft een lange en hoge pass. Majidi is nu in balbezit. Nizari verovert de bal door een tackle van achteren. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
El-Jarmouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jarmouni passt de bal met de wreef. Majidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Noussair zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macharaoui is nu in balbezit. El-Jarmouni begaat een overtreding. El-Jarmouni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Jamali passt de bal zonder na te denken. Nizari is nu in balbezit. Askri is nu in balbezit. Askri draait met de bal, schiet en ... Majidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 39%, mmmmm 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yoçi - mmmmm 0:0