Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YASSIR CLUB lotfi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Nasri probeert naar een medespeler te passen. Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri passt de bal in één keer door. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Sabri met een sublieme pass. Zwiwn rent richting de bal. Zwiwn schiet op doel. Lahnichi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fakhir kopt de bal weg. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi is nu in balbezit. Essaaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Essaaidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Manari passt de bal zonder na te denken. Sabri heeft problemen om de bal te vangen. Sabri passt de bal in één keer door. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nasri passt de bal in één keer door. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majady krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rozini kopt de bal weg. Klungelig pakt Fakhr-al-din de bal. Alaoui rent richting de bal. Fakhr-al-din onderschept slim de pass. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 53%, lotfi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YASSIR CLUB - lotfi 0:0

49e minuut.
Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Sabri passt de bal in één keer door. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn draait met de bal, schiet en ... Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwiwn rent richting de bal. Ettayeb rent richting de bal. Zwiwn onderschept slim de pass. Zwiwn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boughanmi passt de bal in één keer door. Sabri rent richting de bal. Sabri passt de bal in één keer door. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Majady raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fakhri komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Boughanmi probeert de bal met de borst te controleren. Boughanmi geeft een hoge lob. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwiwn onderschept slim de pass. Zwiwn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Boughanmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zayd komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 57%, lotfi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YASSIR CLUB - lotfi 0:0