Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
กหฟไไไไไไไ น้อง
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Rojjaroen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Hua speelt de bal door. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kam Hua rent richting de bal. Kam Hua met een sublieme pass. Rakdhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap. Poonachai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
กหฟไไไไไไไ - น้อง 1:0

15e minuut.
Rattanapaisarn is nu in balbezit. Li onderschept slim de pass. Rakdhuma rent richting de bal. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. Poonachai bokst de bal weg.

19e minuut.
Intharapradit rent richting de bal. Intharapradit geeft de bal voor. Dingda rent richting de bal. Worapiankul bereikt de bal nog maar net als eerste. Worapiankul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
กหฟไไไไไไไ - น้อง 1:1

21e minuut.
Kam Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Hua geeft een hoge lob. Dechakup rent richting de bal. Rakdhuma onderschept slim de pass. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
กหฟไไไไไไไ - น้อง 2:1

27e minuut.
Sirikamon is nu in balbezit. Sirikamon geeft de bal voor. Worapiankul bereikt de bal nog maar net als eerste. Worapiankul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
กหฟไไไไไไไ - น้อง 2:2

28e minuut.
Dingda met een snelle inworp. Rattanapaisarn rent richting de bal. Rattanapaisarn geeft een hoge lob. Worapiankul is nu in balbezit. Worapiankul draait met de bal, schiet en ... Soo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rojjanapaiboon met een sublieme pass. Chang lin is nu in balbezit. Chang lin speelt de bal door. Klungelig pakt Li de bal. Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
กหฟไไไไไไไ - น้อง 3:2

34e minuut.
Rattanapaisarn geeft een lange en hoge pass. Daar is Rojjanapaiboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Worapiankul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingda rent richting de bal. Dingda draait met de bal, schiet en ... Soo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rojjanapaiboon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dingda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dingda geeft de bal voor. Hua heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sirikamon zal de hoekschop nemen. Worapiankul bereikt de bal nog maar net als eerste. Worapiankul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: กหฟไไไไไไไ 59%, น้อง 41%.
กหฟไไไไไไไ - น้อง 3:2

48e minuut.
Rattanapaisarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanapaisarn passt de bal in één keer door. Jumnian is nu in balbezit. Worapiankul onderschept slim de pass. Worapiankul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kam Hua passt de bal in één keer door. Rojjanapaiboon is nu in balbezit. Rojjanapaiboon probeert naar een medespeler te passen. Li rent richting de bal. Li geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kam Hua passt de bal met de wreef. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma passt de bal in één keer door. Li rent richting de bal. Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Muhammad onderschept slim de pass. bin Muhammad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jumnian de bal. Worapiankul is nu in balbezit. Worapiankul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: กหฟไไไไไไไ 55%, น้อง 45%.
กหฟไไไไไไไ - น้อง 3:2