Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zasdxcc01 aownoiFC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingsawa is nu in balbezit. Boon-Nam begaat een overtreding. Boon-Nam krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mohd Aliff speelt de bal door. Klungelig pakt Yau de bal. Mohd Aliff is nu in balbezit. Mohd Aliff draait met de bal, schiet en ... Erwei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Erwei bokst de bal weg.

32e minuut.
Yingsawa geeft een hoge lob. Silpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Aliff schiet op doel. Chong probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mohd Aliff kopt de bal weg. Ching-Tien is nu in balbezit. Silpa onderschept slim de pass. Silpa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wiriyakrai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mat Dali met de inworp. Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Aliff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yau onderschept slim de pass. Yingsawa onderschept slim de pass. Yingsawa met een sublieme pass. Silpa heeft problemen om de bal te vangen. Silpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zasdxcc01 - aownoiFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zasdxcc01 30%, aownoiFC 70%.
zasdxcc01 - aownoiFC 1:0

48e minuut.
Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Silpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Silpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zasdxcc01 - aownoiFC 2:0

62e minuut.
bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali geeft een lange en hoge pass. Rakdhuma controleert de bal met de borst. Bumroongmitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Erwei trapt de bal weg. Yingsawa rent richting de bal. Yingsawa speelt de bal door. Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Aliff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zasdxcc01 - aownoiFC 3:0

83e minuut.
Fuwei passt de bal zonder na te denken. Lertwachirachot rent richting de bal. Met opzet legt Taepanich zijn tegenspeler op de grond. Lertwachirachot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lertwachirachot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal. Joo Hyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zasdxcc01 31%, aownoiFC 69%.
zasdxcc01 - aownoiFC 3:0