Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ดีโด้อ่อนล KFC.NON
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Promrat is nu in balbezit. Bak is nu in balbezit. Promrat rent richting de bal. Bak rent richting de bal. Bak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Siriwi is nu in balbezit. Choljit verovert de bal door een tackle van achteren. Piriyakuntorn verovert de bal door een tackle van achteren. Fangda rent richting de bal. Fangda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ดีโด้อ่อนล - KFC.NON 1:0

11e minuut.
Bak is nu in balbezit. Chuanchuen onderschept slim de pass. Chuanchuen passt de bal zonder na te denken. Likai is nu in balbezit. Likai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ketkum rent richting de bal. Kai rent richting de bal. Ketkum onderschept slim de pass. Promrat is nu in balbezit. Promrat haalt uit met een fantastische trap. Kongjaroen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ดีโด้อ่อนล - KFC.NON 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ดีโด้อ่อนล 51%, KFC.NON 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ดีโด้อ่อนล - KFC.NON 1:1

48e minuut.
Lamon geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Siriwi de bal onder controle te krijgen. Inworp. Likai met de inworp. Fangda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Anuia passt de bal met de wreef. Bak rent richting de bal. Bak passt de bal zonder na te denken. Promrat rent richting de bal. Promrat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ดีโด้อ่อนล - KFC.NON 1:2

55e minuut.
Sundaravej kopt de bal weg. Daar is Kitsuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangda speelt de bal door. Choljit rent richting de bal. Choljit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tsu geeft een hoge lob. Inworp. Likai met de inworp. Fangda is nu in balbezit. Fangda schiet op doel. Ying Soo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ดีโด้อ่อนล 47%, KFC.NON 53%.
ดีโด้อ่อนล - KFC.NON 1:2