Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
่ัาััเ zasdxcc01
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Thalae geeft een lange en hoge pass. Joo Hyung is nu in balbezit. Daar is Maleenon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleenon schiet op doel. Joo Hyung probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phosomboon met een snelle inworp. Mohd Aliff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yingsawa geeft een lange en hoge pass. Silpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wah ... Strafschop! Wah krijgt een gele kaart. Silpa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silpa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maleenon onderschept slim de pass. Joo Hyung is nu in balbezit. Wongsupan verovert de bal door een tackle van achteren. Maleenon is nu in balbezit. Maleenon haalt uit met een fantastische trap. Joo Hyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
่ัาััเ - zasdxcc01 1:0

37e minuut.
Chusri geeft de bal voor. Inworp. Wongsupan met een snelle inworp. bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ่ัาััเ 47%, zasdxcc01 53%.
่ัาััเ - zasdxcc01 1:0

50e minuut.
Yingsawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Silpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Silpa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Maleenon de bal. Mohd Aliff is nu in balbezit. Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Silpa rent richting de bal. Silpa draait met de bal, schiet en ... Deyong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Thalae speelt de bal door. Joo Hyung probeert de bal aan de voet te houden. Maleenon is nu in balbezit. Joo Hyung rent richting de bal. Joo Hyung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Silpa rent richting de bal. Ritdee rent richting de bal. Silpa onderschept slim de pass. Mohd Aliff is nu in balbezit. Mohd Aliff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
่ัาััเ - zasdxcc01 1:1

64e minuut.
Maleenon is nu in balbezit. Thalae is nu in balbezit. Thalae probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ่ัาััเ 54%, zasdxcc01 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
่ัาััเ - zasdxcc01 1:1