Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aownoiFC ดีโด้อ่อนล
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Yau rent richting de bal. Fangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda probeert naar een medespeler te passen. Bumroongmitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yau kopt de bal weg. Daar is Wongkumlao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon-Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Likai verovert de bal door een tackle van achteren. Likai met een sublieme pass. Yau is nu in balbezit. Choljit verovert de bal door een tackle van achteren. Choljit schiet op doel. Erwei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choljit rent richting de bal. Choljit haalt uit met een fantastische trap. Erwei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aownoiFC - ดีโด้อ่อนล 0:1

27e minuut.
Fangda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chong. Fangda raakt geblesseerd tijdens het duel. Wongkumlao zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dinthai kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aownoiFC 58%, ดีโด้อ่อนล 42%.
aownoiFC - ดีโด้อ่อนล 0:1

61e minuut.
Dinthai is nu in balbezit. Dinthai geeft een hoge lob. Wongkumlao kopt de bal weg. Klungelig pakt Fangda de bal. Fangda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yau probeert naar een medespeler te passen. Baifu is nu in balbezit. Baifu passt de bal zonder na te denken. Bumroongmitr rent richting de bal. Bumroongmitr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aownoiFC - ดีโด้อ่อนล 1:1

67e minuut.
Baifu met een snelle inworp. Yau heeft problemen om de bal te vangen. Yau geeft een lange en hoge pass. Daar is Bumroongmitr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumroongmitr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aownoiFC 50%, ดีโด้อ่อนล 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aownoiFC - ดีโด้อ่อนล 1:1