Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa Prime
5-2-1L-2 Tactiek The One
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 66.6
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Akords is nu in balbezit. Akords geeft een lange en hoge pass. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sporchia speelt de bal door. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal in één keer door. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mickiewicz met een sublieme pass. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Dióssy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Prime 0:1

23e minuut.
Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman geeft de bal voor. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Dióssy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Estévez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Almaguer komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente is nu in balbezit. Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 58%, Prime 42%.
CescBarsa - Prime 0:1

59e minuut.
Sak probeert naar een medespeler te passen. Almaguer is nu in balbezit. Garlobo begaat een overtreding. Garlobo krijgt een gele kaart. Almaguer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Almaguer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trbonja met een snelle inworp. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo passt de bal in één keer door. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal met de wreef. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Prime 0:2

77e minuut.
Bandera geeft een lange en hoge pass. Caju bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sak krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Caju rent richting de bal. Caju geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez met een snelle inworp. Vizcarrondo geeft de bal voor. Kotwicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De la Puente geeft de bal voor. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurki maakt een afschuwelijke overtreding. Kurki krijgt een gele kaart. Sak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandera komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ðăng Khoa rent richting de bal. Armas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðăng Khoa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mickiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 61%, Prime 39%.
CescBarsa - Prime 0:2