Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS FD Barcelona
433 Tactiek 541
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 57
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


23e minuut.
Wieczorek is nu in balbezit. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - FD Barcelona 0:1

25e minuut.
González Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Zanatti begaat een overtreding. Zanatti krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Andreescu kopt de bal weg. Gullo is nu in balbezit. Andreescu rent richting de bal. Gullo onderschept slim de pass. Gullo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuchar trapt de bal weg. Freud is nu in balbezit. González Ruiz begaat een overtreding. Freud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Freud kan niet meer verder spelen. González Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Sussi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sussi met een sublieme pass. Klungelig pakt Zanatti de bal. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada rent richting de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo is nu in balbezit. Gullo schiet op doel. Kuchar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Soria met een sublieme pass. Zanatti met een sublieme pass. Wieczorek is nu in balbezit. Wieczorek draait met de bal, schiet en ... Korajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - FD Barcelona 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 51%, FD Barcelona 49%.
FC Olivos SS - FD Barcelona 0:2

51e minuut.
Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică met een sublieme pass. González Ruiz speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Anglada rent richting de bal. Machado rent richting de bal. Quiñónez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quiñónez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hotanen rent richting de bal. Szut verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatti rent richting de bal. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
González Ruiz rent richting de bal. Machado is nu in balbezit. González Ruiz speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. Kuchar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anglada springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez komt het veld opgelopen. Andideri komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Torbica rent richting de bal. Torbica met een sublieme pass. Zanatti probeert naar een medespeler te passen. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 46%, FD Barcelona 54%.
FC Olivos SS - FD Barcelona 0:2