Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol Prime
FOTTO-v1.2 UP-M Tactiek The One
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 65.8
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Cooper passt de bal met de wreef. Santos met een sublieme pass. Jalmasani geeft een hoge lob. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Trbonja geeft een hoge lob. Ðăng Khoa kopt de bal weg. Liétaer rent richting de bal. Mickiewicz onderschept slim de pass. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Santos passt de bal in één keer door. Caju rent richting de bal. Jalmasani onderschept slim de pass. Jalmasani geeft de bal voor. Durmadan krijgt zijn hoofd ertegen. Kotwicz bokst de bal weg.

17e minuut.
Durmadan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kurki neemt vlug de vrije trap. Trejbal heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... van Beveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Munaretto kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Mickiewicz is nu in balbezit. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. van Beveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Caju geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jalmasani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascón geeft een hoge lob. Durmadan springt en kopt de bal. Kotwicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Sporchia geeft een hoge lob. Morejón kopt de bal weg. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. van Beveren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Escalante is nu in balbezit. Trbonja verovert de bal door een tackle van achteren. Trbonja geeft de bal voor. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos passt de bal zonder na te denken. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani geeft de bal voor. Durmadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotwicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Liétaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Liétaer passt de bal met de wreef. Morejón is nu in balbezit. Morejón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 55%, Prime 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - Prime 0:0

47e minuut.
Garlobo met een sublieme pass. Akords rent richting de bal. Akords passt de bal zonder na te denken. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz haalt uit met een fantastische trap. van Beveren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo passt de bal zonder na te denken. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 0:1

51e minuut.
Escalante speelt de bal door. Tascón is nu in balbezit. Garlobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tascón raakt geblesseerd tijdens het duel. Tascón komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Caju onderschept slim de pass. Caju geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jalmasani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascón geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Liétaer is nu in balbezit. Mickiewicz onderschept slim de pass. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 0:2

59e minuut.
Daar is Trejbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz passt de bal in één keer door. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa schiet op doel. van Beveren bokst de bal weg.

70e minuut.
Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft de bal voor. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan schiet op doel. Kotwicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Prime 1:2

82e minuut.
Klungelig pakt Cooper de bal. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Tascón geeft een lange en hoge pass. Daar is Caju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalmasani rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 50%, Prime 50%.
LatinGol - Prime 1:2