Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano FC Olivos SS
3ra31231 Tactiek 1-4-3-3
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten excellent
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Felczak probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. Daar is Gendron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soylu geeft een hoge lob. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
González Ruiz met de inworp. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Arango rent richting de bal. Arango passt de bal met de wreef. Clotten is nu in balbezit. Clotten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 1:0

23e minuut.
Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Szigethy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo schiet op doel. Petzner bokst de bal weg.

34e minuut.
Hotanen met een sublieme pass. Żyrkowski speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Clotten heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică begaat een overtreding. Clotten raakt geblesseerd tijdens het duel. Fontela met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Snoeck de bal. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 57%, FC Olivos SS 43%.
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 1:0

57e minuut.
Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bucurică moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bucurică schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Machado is nu in balbezit. Gullo is nu in balbezit. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap. Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 1:1

65e minuut.
Arango passt de bal met de wreef. González Ruiz is nu in balbezit. González Ruiz met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 1:2

72e minuut.
Soylu verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu geeft een hoge lob. Anglada rent richting de bal. Anglada schiet op doel. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andideri komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski passt de bal in één keer door. Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri draait met de bal, schiet en ... Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 1:3

84e minuut.
Cãrbunaru speelt de bal door. Gendron rent richting de bal. Gendron probeert naar een medespeler te passen. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 47%, FC Olivos SS 53%.
FC Palma Soriano - FC Olivos SS 2:3