Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol CescBarsa
FiTTO-v1.0 UP-M Tactiek 5-2-1-1W-1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
57.4 gemiddelde waardering 60.8
good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen incredible


13e minuut.
Radmüller geeft een hoge lob. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. van Beveren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Mantzios controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Concepción neemt vlug de vrije trap. Liétaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Liétaer onderschept slim de pass. Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal met de wreef. Mantzios heeft problemen om de bal te vangen. Mantzios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sak rent richting de bal. Lynch is nu in balbezit. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak draait met de bal, schiet en ... van Beveren probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 46%, CescBarsa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - CescBarsa 0:0

53e minuut.
Liétaer geeft een hoge lob. Armas kopt de bal weg. Concepción probeert de bal aan de voet te houden. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mantzios rent richting de bal. Mantzios schiet op doel. Dióssy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - CescBarsa 1:0

59e minuut.
Radmüller passt de bal in één keer door. Sak is nu in balbezit. Freeman is nu in balbezit. Freeman schiet op doel. van Beveren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LatinGol - CescBarsa 1:1

60e minuut.
Christofileas geeft de bal voor. Sak kopt de bal weg. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Radmüller springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De la Puente maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Liétaer kan de bal niet met de borst controleren. Liétaer onderschept slim de pass. Radmüller rent richting de bal. Radmüller schiet op doel. van Beveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Armas onderschept slim de pass. Liétaer rent richting de bal. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 41%, CescBarsa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - CescBarsa 1:1