Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SokkerMine Prime
carrileros Tactiek The One
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón met een sublieme pass. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Prime 0:1

14e minuut.
Ruz passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Marichal maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotwicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kurki probeert naar een medespeler te passen. Tabares rent richting de bal. Tabares geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Akords rent richting de bal. Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa schiet op doel. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Prime 0:2

19e minuut.
Daar is Omerovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omerovic passt de bal in één keer door. Halmi is nu in balbezit. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Prime 1:2

36e minuut.
Morejón kan de bal niet met de borst controleren. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ruz met de inworp. Tabares rent richting de bal. Vila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 48%, Prime 52%.
SokkerMine - Prime 1:2

49e minuut.
Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares rent richting de bal. Omerovic onderschept slim de pass. Omerovic geeft een hoge lob. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Puljić kopt de bal weg. Constantin is nu in balbezit. Halmi onderschept slim de pass. Halmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SokkerMine - Prime 2:2

53e minuut.
Omerovic passt de bal met de wreef. Trbonja onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruz neemt de hoekschop. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Mickiewicz met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco met een sublieme pass. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz passt de bal met de wreef. Haraszti is nu in balbezit. Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Akords rent richting de bal. Akords geeft een hoge lob. Puljić is nu in balbezit. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Prime 2:3

62e minuut.
Akords zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sessiz speelt de bal door. Tabares probeert naar een medespeler te passen. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares passt de bal in één keer door. Haraszti is nu in balbezit. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burkhard met een snelle inworp. Vila probeert naar een medespeler te passen. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz geeft de bal voor. Haraszti onderschept slim de pass. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa schiet op doel. Bălăcescu bokst de bal weg.

81e minuut.
Morejón rent richting de bal. Ruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morejón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akords zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Burkhard is nu in balbezit. Burkhard geeft een hoge lob. Marichal kopt de bal weg. Halmi is nu in balbezit. Halmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mickiewicz met een sublieme pass. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Morejón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akords rent richting de bal. Akords geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. Bălăcescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 46%, Prime 54%.
SokkerMine - Prime 2:3