Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam FC Olivos SS
What2 Tactiek LAT
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Felczak is nu in balbezit. Żyrkowski met een sublieme pass. Abad rent richting de bal. Gullo onderschept slim de pass. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Berzaín bokst de bal weg.

11e minuut.
Machado is nu in balbezit. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad geeft een hoge lob. Boury rent richting de bal. Boury draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. González Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ruiz passt de bal in één keer door. Gullo is nu in balbezit. Gullo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Żyrkowski geeft een hoge lob. Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal in één keer door. Gullo is nu in balbezit. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Berzaín bokst de bal weg.

27e minuut.
Landim passt de bal zonder na te denken. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villena komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andideri met een snelle inworp. Żyrkowski speelt de bal door. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotanen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gullo rent richting de bal. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo onderschept slim de pass. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Berzaín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Olivos SS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 67%, FC Olivos SS 33%.
Fernandezteam - FC Olivos SS 0:1

53e minuut.
Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski speelt de bal door. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Olivos SS 0:2

55e minuut.
Żyrkowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąbkowski. Żyrkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hotanen met een snel genomen vrije trap. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gullo speelt de bal door. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Olivos SS 0:3

68e minuut.
Boury met een sublieme pass. Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Gullo zijn tegenspeler op de grond. Gullo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
González Ruiz geeft een hoge lob. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abad. Gullo raakt geblesseerd tijdens het duel. Żyrkowski wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zavrl heeft problemen om de bal te vangen. Berzaín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Villena geeft de bal voor. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chiţac zijn tegenspeler op de grond. Chiţac is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
González Ruiz onderschept slim de pass. González Ruiz geeft de bal voor. Sucu heeft problemen om de bal te vangen. Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Olivos SS 0:4

86e minuut.
Żyrkowski passt de bal in één keer door. González Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ruiz met een sublieme pass. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaffino verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 59%, FC Olivos SS 41%.
Fernandezteam - FC Olivos SS 0:4