Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FD Barcelona Prime
541 Tactiek The One
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 66.4
good Schieten formidable
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Morejón passt de bal in één keer door. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 0:1

13e minuut.
Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia rent richting de bal. Sporchia passt de bal in één keer door. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Mickiewicz met een snelle inworp. Garlobo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Akords probeert de bal aan de voet te houden. Mendive is nu in balbezit. Akords onderschept slim de pass. Akords geeft de bal voor. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mickiewicz passt de bal in één keer door. Garlobo rent richting de bal. Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mickiewicz speelt de bal door. Garlobo rent richting de bal. Garlobo passt de bal zonder na te denken. Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Montezuma geeft de bal voor. Inworp. Mickiewicz met een snelle inworp. Garlobo geeft een hoge lob. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar bokst de bal weg.

40e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón passt de bal met de wreef. Akords is nu in balbezit. Akords geeft de bal voor. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Akords met een sublieme pass. Morejón speelt de bal door. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 0:2

44e minuut.
Akords passt de bal in één keer door. Caju is nu in balbezit. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FD Barcelona 55%, Prime 45%.
FD Barcelona - Prime 1:2

47e minuut.
Garlobo geeft de bal voor. Andreescu is nu in balbezit. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Kuchar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 1:3

50e minuut.
Montezuma geeft de bal voor. Inworp. Mickiewicz met een snelle inworp. Morejón geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar bokst de bal weg. Cruzata onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 1:4

53e minuut.
Morejón rent richting de bal. Sapek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morejón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ðăng Khoa neemt zijn aanloop. Kuchar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 1:5

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Andreescu de bal onder controle te krijgen. Morejón rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morejón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 1:6

89e minuut.
Andreescu speelt de bal door. Garlobo speelt de bal door. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. Kuchar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - Prime 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FD Barcelona 65%, Prime 35%.
FD Barcelona - Prime 1:7