Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano SokkerMine
3ra31231 Tactiek carrileros
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 28
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Philips geeft de bal voor. Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz geeft een hoge lob. Halmi rent richting de bal. Halmi schiet op doel. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ruz met een sublieme pass. Klungelig pakt Vila de bal. Vila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Halmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:1

16e minuut.
Petzner trapt de bal weg van het doel. Omerovic geeft een hoge lob. Halmi rent richting de bal. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Omerovic neemt vlug de vrije trap. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi verovert de bal door een tackle van achteren. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:2

24e minuut.
Ruz rent richting de bal. Omerovic rent richting de bal. Omerovic geeft de bal voor. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rahulan de bal. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:3

28e minuut.
Halmi kopt de bal weg. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontela krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Puljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljić passt de bal zonder na te denken. Sessiz is nu in balbezit. Sessiz geeft een lange en hoge pass. Marichal springt en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Grzywocz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Marichal passt de bal zonder na te denken. Halmi is nu in balbezit. Fontela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fontela krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Halmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Halmi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:4

43e minuut.
Rahulan geeft de bal voor. Navarro rent richting de bal. Navarro met een sublieme pass. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 67%, SokkerMine 33%.
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:5

48e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Snoeck is nu in balbezit. Ruz is nu in balbezit. Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Inworp. Grzywocz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omerovic probeert naar een medespeler te passen. Halmi rent richting de bal. Halmi schiet op doel. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:6

55e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft een hoge lob. Vila kopt de bal weg. Marichal rent richting de bal. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Omerovic met een sublieme pass. Puljić is nu in balbezit. Puljić probeert naar een medespeler te passen. Marichal rent richting de bal. Marichal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rahulan speelt de bal door. Omerovic rent richting de bal. Omerovic passt de bal met de wreef. Vila geeft een lange en hoge pass. Halmi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Snoeck controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bălăcescu neemt vlug de vrije trap. Vila kopt de bal weg. Halmi is nu in balbezit. Halmi draait met de bal, schiet en ... Petzner bokst de bal weg. Marichal is nu in balbezit. Marichal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 0:7

71e minuut.
Szigethy geeft de bal voor. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Marichal kopt de bal weg. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sessiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brood rent richting de bal. Brood schiet op doel. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 1:7

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brood met de inworp. Szigethy met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burkhard is nu in balbezit. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic met een sublieme pass. Klungelig pakt Marichal de bal. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 1:8

84e minuut.
Sessiz onderschept slim de pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Szigethy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szigethy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Navarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Sessiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Halmi heeft problemen om de bal te vangen. Philips legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halmi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 1:9

87e minuut.
Puljić speelt de bal door. Vila met een sublieme pass. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic geeft een hoge lob. Halmi is nu in balbezit. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marichal heeft problemen om de bal te vangen. Marichal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Halmi de bal. Halmi schiet op doel. Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - SokkerMine 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 61%, SokkerMine 39%.
FC Palma Soriano - SokkerMine 1:10