Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam SokkerMine
What2 Tactiek carrileros
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten excellent
average Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal in één keer door. Marichal rent richting de bal. Halmi heeft problemen om de bal te vangen. Halmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Villena onderschept slim de pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz geeft een lange en hoge pass. Halmi is nu in balbezit. Halmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Halmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - SokkerMine 0:1

20e minuut.
Sessiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franco rent richting de bal. Franco met een sublieme pass. Klungelig pakt Halmi de bal. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zavrl de bal onder controle te krijgen. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro speelt de bal door. Halmi rent richting de bal. Halmi schiet op doel. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abad speelt de bal door. Berzaín geeft de bal voor. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Berzaín bokst de bal weg.

39e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal met de wreef. Marichal rent richting de bal. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel. Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Marichal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - SokkerMine 0:2

43e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Berzaín met een harde bal richting middenveld. Franco kopt de bal weg. Marichal rent richting de bal. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 68%, SokkerMine 32%.
Fernandezteam - SokkerMine 0:2

46e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft een hoge lob. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Villena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landim is nu in balbezit. Landim passt de bal met de wreef. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Landim geeft de bal voor. Boury kopt de bal weg. Haraszti heeft problemen om de bal te vangen. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Noal is nu in balbezit. Villena onderschept slim de pass. Villena met een sublieme pass. Landim rent richting de bal. Landim geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. Paal! Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - SokkerMine 1:2

58e minuut.
Zavrl rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco met een sublieme pass. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sessiz probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Omerovic passt de bal zonder na te denken. Sucu geeft een hoge lob. Boury rent richting de bal. Boury schiet op doel. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Daar is Sucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucu probeert naar een medespeler te passen. Boury rent richting de bal. Boury draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fernandezteam - SokkerMine 2:2

86e minuut.
Omerovic passt de bal met de wreef. Franco met een sublieme pass. Noal is nu in balbezit. Noal geeft een hoge lob. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - SokkerMine 2:3

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sessiz met de inworp. Franco geeft de bal voor. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - SokkerMine 2:4

90e minuut.
Halmi rent richting de bal. Marichal rent richting de bal. Abad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abad krijgt een gele kaart. Marichal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marichal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dąbkowski probeert de bal aan de voet te houden. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 56%, SokkerMine 44%.
Fernandezteam - SokkerMine 2:4