Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SokkerMine FC Olivos SS
carrileros Tactiek LAT
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Haraszti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Felczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gullo de bal. Gullo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Puljić rent richting de bal. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal in één keer door. Gullo is nu in balbezit. Gullo draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarro komt het veld opgelopen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puljić met een snelle inworp. Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. Halmi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Omerovic met een sublieme pass. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Puljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljić geeft de bal voor. Klungelig pakt Tabor de bal. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ... Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Soylu rent richting de bal. Soylu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco met een snelle inworp. Puljić geeft een hoge lob. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halmi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Olivos SS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 35%, FC Olivos SS 65%.
SokkerMine - FC Olivos SS 1:0

50e minuut.
Franco rent richting de bal. Hotanen verovert de bal door een tackle van achteren. Hotanen passt de bal zonder na te denken. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ... Korajlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Olivos SS 2:0

52e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Tabor is nu in balbezit. Tabor passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Hotanen is nu in balbezit. Hotanen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anglada de bal. Anglada haalt uit met een fantastische trap. Ruz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Olivos SS 2:1

63e minuut.
Marichal onderschept slim de pass. Marichal passt de bal zonder na te denken. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel. Korajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Olivos SS 3:1

66e minuut.
Felczak onderschept slim de pass. Felczak speelt de bal door. Bucurică met een sublieme pass. Anglada is nu in balbezit. Anglada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tabor geeft de bal voor. Sessiz rent richting de bal. Sessiz geeft een lange en hoge pass. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen. Korajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Olivos SS 4:1

73e minuut.
Navarro rent richting de bal. Soylu onderschept slim de pass. Burkhard begaat een overtreding. Burkhard krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Chiţac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met de inworp. Omerovic geeft een lange en hoge pass. Marichal maakt een snoekduik en kopt de bal. Korajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiţac geeft een hoge lob. Gullo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puljić. Puljić krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andideri komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Soylu verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu geeft de bal voor. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo onderschept slim de pass. Gullo draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Andideri de bal. Andideri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Olivos SS 4:2

86e minuut.
Sessiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sessiz geeft een lange en hoge pass. Tabor is nu in balbezit. Marichal onderschept slim de pass. Marichal schiet op doel. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessiz is nu in balbezit. Sessiz geeft een hoge lob. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 45%, FC Olivos SS 55%.
SokkerMine - FC Olivos SS 4:2