Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nathapong winlintun FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tsu-Fung geeft de bal voor. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei speelt de bal door. Nung rent richting de bal. Nung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piriyakuntorn. Piriyakuntorn krijgt een gele kaart. Hwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daohui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Promrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chingtana met de inworp. Chuanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanyuan draait met de bal, schiet en ... Manasuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nathapong - winlintun FC 0:1

27e minuut.
Chuanyuan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nung de bal. Tingwei is nu in balbezit. Nung onderschept slim de pass. Nung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Manasuk met een harde bal richting middenveld. Chun kopt de bal weg. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nathapong 62%, winlintun FC 38%.
nathapong - winlintun FC 0:1

48e minuut.
Ying-Yang met een sublieme pass. Piriyakuntorn rent richting de bal. Piriyakuntorn geeft een hoge lob. Nung is nu in balbezit. Nung haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi Fong is nu in balbezit. Chi Fong met een sublieme pass. Hwa heeft problemen om de bal te vangen. Hwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tingwei passt de bal met de wreef. Ying-Yang rent richting de bal. Hwa verovert de bal door een tackle van achteren. Hwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Chi Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fong geeft een hoge lob. Daar is Wah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lertwachirachot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertwachirachot geeft een hoge lob. Promrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nathapong 32%, winlintun FC 68%.
nathapong - winlintun FC 0:1