Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEyZaar KUNG2521
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Klungelig pakt Tonvisit de bal. Khachomprasart is nu in balbezit. Khachomprasart passt de bal in één keer door. Tonvisit heeft problemen om de bal te vangen. Tonvisit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee passt de bal met de wreef. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit heeft problemen om de bal te vangen. Tonvisit schiet op doel. Wiriyakrai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - KUNG2521 1:0

9e minuut.
Aoguo rent richting de bal. Shoou-Yu begaat een overtreding. Aoguo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aoguo met een snel genomen vrije trap. Chang lin heeft problemen om de bal te vangen. Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste. Petmang haalt uit met een fantastische trap. Jaroenprasert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEyZaar - KUNG2521 1:1

11e minuut.
Hua speelt de bal door. Samsee is nu in balbezit. Petmang rent richting de bal. Samsee bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsee haalt uit met een fantastische trap. Jaroenprasert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petmang is nu in balbezit. Petmang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - KUNG2521 1:2

13e minuut.
Samsee speelt de bal door. Khotchawat is nu in balbezit. Petmang verovert de bal door een tackle van achteren. Samsee rent richting de bal. Samsee schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - KUNG2521 1:3

29e minuut.
Daar is Jaimun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aoguo. Jaimun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onpakddee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Fei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 51%, KUNG2521 49%.
AEyZaar - KUNG2521 1:3

49e minuut.
Oodyn rent richting de bal. Jaimun verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimun passt de bal in één keer door. Daar is Tonvisit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonvisit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Oodyn probeert naar een medespeler te passen. Khotchawat rent richting de bal. Petmang onderschept slim de pass. Samsee is nu in balbezit. Samsee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - KUNG2521 1:4

68e minuut.
Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei begaat een overtreding. Onpakddee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onpakddee met een snel genomen vrije trap. Daohui kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jaroenprasert speelt de bal door. Samsee probeert de bal met de borst te controleren. Samsee passt de bal in één keer door. Petmang rent richting de bal. Petmang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Onpakddee met een sublieme pass. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun passt de bal zonder na te denken. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit geeft een lange en hoge pass. Wiriyakrai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 46%, KUNG2521 54%.
AEyZaar - KUNG2521 1:4