Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ำำำพำพ Niran FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klungelig pakt Phojun de bal. Phojun probeert naar een medespeler te passen. Rakdetch is nu in balbezit. Panturarranasriyothin onderschept slim de pass. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ำำำพำพ - Niran FC 1:0

16e minuut.
Dakang is nu in balbezit. Gow Jen begaat een overtreding. Dakang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Somjit met een snel genomen vrije trap. Rakdetch heeft problemen om de bal te vangen. Panturarranasriyothin onderschept slim de pass. Panturarranasriyothin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dingguo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang passt de bal zonder na te denken. Punyachartrat rent richting de bal. Punyachartrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Somjit probeert de bal met de borst te controleren. Gow Jen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Silapa-acha de bal onder controle te krijgen. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yau Tang geeft de bal voor. Inworp. Guifeng met een snelle inworp. Chamnanraksa rent richting de bal. Chamnanraksa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Stritubtim geeft de bal voor. Phojun kopt de bal weg. Chamnanraksa is nu in balbezit. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gow Jen rent richting de bal. Somjit is nu in balbezit. Somjit passt de bal in één keer door. Panturarranasriyothin rent richting de bal. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Phojun rent richting de bal. Dakang verovert de bal door een tackle van achteren. Dakang speelt de bal door. Panturarranasriyothin rent richting de bal. Panturarranasriyothin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yau Tang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guifeng met een snelle inworp. Chamnanraksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamnanraksa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ำำำพำพ 46%, Niran FC 54%.
ำำำพำพ - Niran FC 1:0

73e minuut.
Somjit verovert de bal door een tackle van achteren. Somjit speelt de bal door. Rakdetch rent richting de bal. Panturarranasriyothin verovert de bal door een tackle van achteren. Panturarranasriyothin haalt uit met een fantastische trap. Phi Sua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Phi Sua niet meer kan verder spelen. Apiratenawong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ำำำพำพ 52%, Niran FC 48%.
ำำำพำพ - Niran FC 1:0