Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redkop Fc Po Tae FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dunsatit kopt de bal weg. Daar is Chunsa Sanun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araya speelt de bal door. Tsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chunsa Sanun onderschept slim de pass. Rattanapaisarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa Sanun is nu in balbezit. Chunsa Sanun schiet op doel. Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zaidil bin Ghazali verovert de bal door een tackle van achteren. Zaidil bin Ghazali passt de bal zonder na te denken. Tsu rent richting de bal. Tsu haalt uit met een fantastische trap. Zhi Bin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - Po Tae FC 0:1

21e minuut.
Shinawatra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sathai-Chusri kan de bal niet met de borst controleren. Araya is nu in balbezit. Sathai-Chusri verovert de bal door een tackle van achteren. Sathai-Chusri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dusitwilai is nu in balbezit. Zaidil bin Ghazali onderschept slim de pass. Tsu is nu in balbezit. Zaidil bin Ghazali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaidil bin Ghazali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Araya heeft problemen om de bal te vangen. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Araya maakt een afschuwelijke overtreding. Araya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 50%, Po Tae FC 50%.
Redkop Fc - Po Tae FC 0:1

48e minuut.
Araya geeft een hoge lob. Maneerin kopt de bal weg. Daar is Dusitwilai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaidil bin Ghazali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaidil bin Ghazali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Araya speelt de bal door. Tsu rent richting de bal. Dusitwilai is nu in balbezit. Tsu onderschept slim de pass. Tsu schiet op doel. Zhi Bin bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Dusitwilai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaidil bin Ghazali bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusitwilai maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dusitwilai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Weylin is nu in balbezit. Tsu onderschept slim de pass. Zaidil bin Ghazali is nu in balbezit. Tsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - Po Tae FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 63%, Po Tae FC 37%.
Redkop Fc - Po Tae FC 0:2