Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
winlintun FC KUNG2521
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Junxiang is nu in balbezit. Nung is nu in balbezit. Chenggui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chenggui krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Chun rent richting de bal. Aoguo verovert de bal door een tackle van achteren. Aoguo passt de bal in één keer door. Petmang rent richting de bal. Petmang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aoguo is nu in balbezit. Pinkaew onderschept slim de pass. Pinkaew met een sublieme pass. Klungelig pakt Nung de bal. Nung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oodyn is nu in balbezit. Pinkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Khachomprasart rent richting de bal. Pinkaew onderschept slim de pass. Pinkaew schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shin-Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shin-Wa passt de bal in één keer door. Oodyn rent richting de bal. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fangda Dechakup met de inworp. Oodyn rent richting de bal. Pinkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkaew geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
winlintun FC - KUNG2521 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winlintun FC 41%, KUNG2521 59%.
winlintun FC - KUNG2521 1:0

55e minuut.
Junxiang is nu in balbezit. Nithatsansart begaat een overtreding. Junxiang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oodyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mani geeft de bal voor. Aoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoguo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aoguo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wah met een snelle inworp. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winlintun FC 50%, KUNG2521 50%.
winlintun FC - KUNG2521 1:0