Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redkop Fc ำำำพำพ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Dusitwilai passt de bal met de wreef. Dakang is nu in balbezit. Weylin is nu in balbezit. Dakang onderschept slim de pass. Dakang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chi verovert de bal door een tackle van achteren. Chi met een sublieme pass. Stritubtim heeft problemen om de bal te vangen. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - ำำำพำพ 1:0

28e minuut.
Dingguo met de inworp. Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dakang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dakang neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Kongkraisri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Redkop Fc - ำำำพำพ 1:1

41e minuut.
Weylin geeft de bal voor. Punyachartrat rent richting de bal. Taepanich onderschept slim de pass. Chi rent richting de bal. Chi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yeerum rent richting de bal. Dakang verovert de bal door een tackle van achteren. Dakang passt de bal met de wreef. Prompetch rent richting de bal. Prompetch draait met de bal, schiet en ... Kongkraisri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - ำำำพำพ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 61%, ำำำพำพ 39%.
Redkop Fc - ำำำพำพ 1:2

56e minuut.
Somjit is nu in balbezit. Somjit passt de bal zonder na te denken. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang rent richting de bal. Dakang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Peng die Sau speelt de bal door. Gocher Chan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peng die Sau. Gocher Chan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gocher Chan kan niet meer verder spelen. Maneerin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jindamai geeft een hoge lob. Inworp. Peng die Sau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 67%, ำำำพำพ 33%.
Redkop Fc - ำำำพำพ 1:2