Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEyZaar winlintun FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Piriyakuntorn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benjathikul met een snelle inworp. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Onpakddee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ying-Yang komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Klungelig pakt Ying-Yang de bal. Pinkaew is nu in balbezit. Pinkaew passt de bal in één keer door. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piriyakuntorn rent richting de bal. Jaimun rent richting de bal. Nithatsansart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaimun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ying-Yang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tonvisit is nu in balbezit. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud geeft de bal voor. Nung rent richting de bal. Nung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hua rent richting de bal. Daar is Hua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hua probeert naar een medespeler te passen. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nithatsansart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chingtana komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hua speelt de bal door. Daar is Tonvisit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap. Promrat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - winlintun FC 1:0

40e minuut.
Chun met de inworp. Wah rent richting de bal. Jaimun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wah kan niet meer verder spelen. Lamon komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Poonsak Tawatchai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew is nu in balbezit. Pinkaew met een sublieme pass. Daar is Nung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khotchawat trapt de bal weg. Benjathikul kopt de bal weg. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 30%, winlintun FC 70%.
AEyZaar - winlintun FC 1:0

48e minuut.
Piriyakuntorn heeft problemen om de bal te vangen. Benjathikul rent richting de bal. Piriyakuntorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piriyakuntorn krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ying-Yang rent richting de bal. Pinkaew onderschept slim de pass. Pinkaew probeert naar een medespeler te passen. Nung rent richting de bal. Nung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pinkaew passt de bal zonder na te denken. Hua geeft een hoge lob. Tsu-Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit verovert de bal door een tackle van achteren. Tonvisit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piriyakuntorn geeft een hoge lob. Inworp. Benjathikul met de inworp. Jaimun rent richting de bal. Jaimun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 38%, winlintun FC 62%.
AEyZaar - winlintun FC 1:0